Devlet Personel Başkanlığının yayımladığı personel alım duyurusu ile Gençlik ve Spor Bakanlığın Kredi Yurtlar Kurumuna 464 personel alımı yapılacak. Başvurularda eğitim düzeyinde en az lise mezunu ve lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek. 4 farklı unvanda yapılacak alımlarda başvuru şartları neler? Hangi unvanlarda alım yapılacak?

ALIM YAPILACAK UNVANLAR;

KYK memur alımı başvurularında toplamda 464 kişi alacak. Başvurularda diyetisyen, şoför, psikolog, büro personeli alımı yapılacak. Başvurular 9 Mayıs 2018 tarihinde alınmaya başlandı. Son başvuru tarihi ise 18 Mayıs 2018 tarihinde 23:59'da tamamlanacak. Başvuru sonucu kazanan adaylar Kredi Yurtlar Kurumunun merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilecekler. 

LİSE MEZUNU ALIMLAR;

KYK lise mezunu adaylar için destek personeli şoför olarak 81 kişi alımı gerçekleşecek. Şoför alımında D sınıfı ehliyete sahip olmak, en az lise mezunu olmak, KPSS 94 puan türünden puan almak gerekli olacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Alımlar online olarak Gençlik ve Spor Bakanlığının uygulama kapısı üzerinden T.C. kimlik numarası ve e-devlet şifresi girilerek yapılacak.   

Başvuru için : http://basvuru.gsb.gov.tr/

Editör: TE Bilisim