Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar dahilinde ve Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sırasına göre 1 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak teknisyen alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için Lise Mezunu Mesleki Teknik okulların bilgisayar bölümlerinden mezun olmuş olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Bilgi yönetim sistemi, otomasyon mezun izleme sistemi konularında bilgili olmak ve bilgi işlem konusunda en az 2 yıl deneyimli olmak, İyi derecede ingilizce bilmek, Web tasarımı programlarında bilgili olmak ve belgelendirmek, Network yönetimi, sunucu yönetimi ile proje yönetimi konularında deneyimli olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, İş sağlığı ve Güvenliği mevzuatında ve genel iş güvenliği kurallarına uygun olarak faaliyetlerin yürütülmesini sağlayacak, iş güvenliği ile ilgili faliyetlerim takibini yapabilecek olduğunu belgelemek gibi nitelikler ve ÖSYM tarafından 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise seviyesinde KPSSP94 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvurular, ilan yayımlandığı tarih itibari ile başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularına 01 Kasım 2018 tarihinde başlayacak olup en geç 15 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni