Personel alımı kadrolarından bir tanesi olan muhasebe uzmanı, pazarlama grafik tasarımcı, finansal planlama ve analiz müdürü kadrolarında yeni ilanlar açıklandı. Türkiye'nin en büyük ikinci el eşya platformlarından bir tanesi olan Letgo Türkiye ve Dünyadaki büyümesi her geçen gün artarak devam ediyor. Lotgo satış platfomunun kullanıcı Türkiye'de rekor düzeye ulaştı. Basit kullanımı ve çek yükle yapısı ile ilk en çok kullanılan 10 uygulama arasına giren Letgonun personel alımı kadroları ve diğer detayları şu şekilde olacak. 

LETGO İDARİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI;

Pazarlama ve grafik tasarımcı alımlarında uygulamanın tasarımını ve ilgi çekiciliğini devam ettirecek. Mobil reklamlar oluşturacak personeller alınacak. Grafik tasarım alanında lisans mezunu olmak ve bu alanlarda en az 5 yıl iş tecrübesine sahip olmak, Adobe After Effects, Photoshop ve Illustrator programlarına hakim olmak, İngilizce ve Türkçe dillerini yazılı ve sözlü olarak konuşabilmek, dijital pazarlama alanında deneyimli adaylar alım yapılacak.

Finansal planlama ve analiz müdürü kadrposunda ise muhasebe temelleri ve finansal pazarlama analiz alanlarında 8 yıl ve züeri iş tecrübesi olması, özel muhasebe ve kamu muhasebesi alanlarında iş tecrübesi tercih edilecek. 

Muhasebe uzmanı kadrolarındaki alımaarda ise adayların muhasebe uzmanı, finansal ve muhasebe müdürüne rapor verecek İstanbul'daki ofiste görevlendirilmek üzere personeller alınacak. Adayların muhasebe alanlarında en az 8 yıl ve üzeri iş tecrübesi olmaları gerekmektedir. 

Maaş haklarının yanı sıra sağlık sigortası, ulaşım ödeneği ve yemek kartı, Online eğitim platformundan mesleki becelerin sunulması gibi sosyal imkanlar sunulacak.

İlanlara başvurular https://bit.ly/32pJWPo adresi üzerinden yapılabilecek. Yeni açıklanan grafik tasarım personeli muhasebeci ve diğeridari kadroalrda personel alımı ilanlarına erişmek ve anında haberdar olmak için tıklayın

İŞİN OLSA