Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımları ataması içim kura sonuçlarına göre atama duyurusu yayımladı!

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan atamalarda 5510 sayılı kanunun geçici 66. maddesi hükümlerince 23 Ekim tarihinde yapılan atama sonuçlarına göre adayların tebliğ tarihinden en geç 15 inci gününe kadar şahsen ya da posta yolu ile Ankara ili Çankaya İlçesi Balgat adresinde bulunan bakanlığın Personel Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri istenildi.

İstenilen belgelerin son altı ay içerisinde alınmış olması istenildi. Adli sicil belgesi ile yerleşim belgelerinin yazı tebliği tarihi ve sonrası tarihlere ait olması gerektiği belirtildi. Adaylardan atandıkları halde uygun nitelliklere uymadıkları ya da istenilen tarihler arasında belge teslim etmeyen adayların ataması yapılmayacağı belirtildi.

İSTENİLEN BELGELER;

1- Form dilekçesi: http://pdb.kulturturizm.gov.tr/Eklenti/60789,5510-66-dilekcedocx.docx?0 adresinden temin edilecek.

2- Güvenlik soruşturması formu: http://pdb.kulturturizm.gov.tr/Eklenti/60619,guvenlik-sorusturmasi-formu-2018docx.docx?0 adresinden temin edilecek.

Yayımlanacak diğer Personel Alımı ilanlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması ve facebook gurubumuz üzerinden bizler itakip ederek anında bildirim alarak takip edebilirsiniz.

işin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA