Burdur ilinde bulunan ve Kültür Ve Turizm Bakanlığına bağlı olan Sagalassos Kazı Başkanlığı yeni bir ilan yayımlayarak bünyesindeki işçi personel ihtiyacını karşılamak üzere en az ilköğretim mezunu olan adaylar içerisinden personel alımı yapacak. Alımlar geçici niteliğine sahip ve adaylardan bu yönde 2 yıl Deneyim sahibi olmaları isteniyor.

Kültür Ve Turizm Bakanlığı Burdur Sagalassos Kazı Başkanlığı 80 kişilik boş kadrosu ile bünyesine Kazı İşçisi pozisyonunda alım yapacak. Adayların çalışma süresi ise 60 gün olacaktır. Çalışma saatleri 08:00 ile 12 ve 13:30 ile 17:30 arasında olacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranıyor. Bu yönde,

  • En az ilkokul mezunu olmak,
  • Erkek olmak,
  • Daha önce Burdur Sagalassos Kazı başkanlığında çalışmış olmak,
  • 18 yaşından büyük olmak
  • Burdur Ağlasun'da İkamet ediyor olmak

Gibi şartlar aranacaktır.

BAŞVURULAR:

başvuru yapacak adaylar başvurularını 23 Haziran 2019 tarihinde Burdur Ağlasun Sagalassos Kazı evine yapmaları gereklidir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır.

ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER NEDİR?

Adaylar başvurularını 2 adet fotoğraf, İkametgah belgesi, Sabıka kaydı ve Sağlık raporu ile birlikte gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Ayrıca ilan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayarak İŞKUR tarafından yayımlanan ilana ulaşabilirsiniz.