İŞKUR Kurum Dışı ilanlar arasında yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre Kültür ve Turizm Bakanlığına bağı olan kazı başkanlıkları bünyelerindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda personel alımı yapacak. İşin Olsa ekibi olarak haberimizde sizlere alım yapılcak kazı başkanlıklarını ve alım yapılacak kadroları açıklayacağız.

ALIM YAPACAK KAZI BAŞKANLIKLARI:

Aydın Magnesia Kazısı Başkanlığı: 20 Geçici İşçi Alınacak.

Aydın Sultanhisar NYSA Kazı Başkanlığı: 75 Beden İşçisi, 6 Arkeolog, 1 Sanat Tarihçisi ve 6 Mimar Alınacak.

Aksaray Acem Hoyuk Kazı Başkanlığı: 20 Beden İşçisi alınacak.

İzmir Metropolis Kazı Başkanlığı: 1 Arkeolog alınacak.

İzmir Ulucak Hoyuk Kazı Başkanlığı: 12 Kazı İşçisi alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Kazı başkanlıkları bünyelerine alımını yapacağı personel adaylarından, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak il ve ilçede ikamet ediyor olmak, İş deneyimi bulunmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kazı Başkanlıkları personel alımı başvuruları sadece şahsen yapılacak. Bu kapsamda başvurular Kimlik Fotokopisi, Banka hesap Numarasıı ve Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ile yapılacak. İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanları inceleyebilir ve ilanların detaylarına ulaşabilirsiniz.