Türkiye'nin yapı market, dekorasyon, ev, iş yeri eşyaları, balkon, süs eşyaları vb. gibi pek çok ürün üretimi yaparak satışlarını gerçekleştiren sayılı firmalar arasında yer alan Koçtaş Yapı Marketleri açık pozisyonları için personel alımları yapmaya ve Türkiye geneli yatırımlar yapmaya da devam ediyor.

Koçtaş Yapı Marketleri personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri üzerinden kamuoyuna duyurulmakta ve açık pozisyonlar için müracaatlar buradan kabul edilmektedir. Peki detaylar nedir, alım yapılacak pozisyonlar hangileridir.

İLAN BİLGİLERİ

Alım Yapacak Firma: Koçtaş Yapı Marketleri
En Az Mezuniyet: İlköğretim
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
İlan Edilen Pozisyon: 40'a Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Koçtaş Yapı Marketleri Ticaret Anonim Şirketi tarafından kamuoyuna 40'a yakın çok sayıda pozisyon ilan edildi. Peki hangi pozisyonlar alım yapılacaktır.

MAĞAZA SATIŞ UZMANI
ENGELLİ PERSONEL
SERAMİK SATIŞ UZMANI
MÜŞTERİ DANIŞMANLARI
SATIŞ MÜŞTERİ DANIŞMANI
MAL KABUL MÜŞTERİ DANIŞMANLARI
ZİRAAT MÜHENDİSLERİ
TİCARİ SATIŞ UZMANLARI
TEKNİK EĞİTİM UZMANI

BAŞVURULAR

Koçtaş Yapı Marketleri yukarıda belirtilmiş olan detaylar ilişkin personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır ve başvuru detayları nedir. Buna göre aşağıda belirtilmiş olan linki takip edecek adaylar ilgili pozisyonları görebilir, şartlar hakkında bilgi sahibi olabilir ve müracaatlarını buradan gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/N7pb6V
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ