Devlet Personel Başkanlığı tarafından 24 Nisan 2018 tarihli yayımlanan ilana göre ,Kırıkkale Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı pozisyon ve niteliklerde 63 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtti. Adaylardan bu yönde başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından B Gurubu puan durumuna göre puan almış olmaları gerkemektedir. Bu yönde alım kadrlarında Önlisans mezunları ve Lisans mezunları alınacak olup, adaylarında bu yönde Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

ALIM POZİSYONLARI NELERDİR?

Kırıkkale Üniversitesi bünyesine 40 Hemşire, 6 Fizyoterapist, 1 Psikolog, 3 Röntgen Teknisyeni, 8 Dİğer Sağlık Personeli ve 5 Ebe olmak üzere toplamda 63 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kırıkkale Üniversitesi büyesindeki personel eksikliğini gidermek için alacağı personel adaylarında, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik ve arliv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak ve alım yapılacak kadro ile ilgili belirtilen nitelikleri taşımak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına, ilan yayımlandığı tarih itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 15 içerisinde yani en geç 08 Mayıs 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular, istenilen belgeler ve başvuru formu ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı’na şahsen yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirler.