Keskinoğlu Türkiye merkezli bir tavukçuluk ve yumurta üreten bir şirkettir. İsmail Keskinoğlu tarafından Manisa'da temelleri atılmıştır. 1963 yılında kurulan ve o yıllardan bu güne kadar hizmet veren başarılı bir şirket önemini taşımaktadır. Bu gün Türkiye'de yumurta ve beyaz et üretimi yapan üreticilerden bir tanesidir. Ayrıca ilkler anlamında Türkiye'de tavukçuluk kuruluşu bakımından ilk entegre tesis özelliğini de taşımaktadır.

Tavukçuluk deyip geçmeyin. Artık teknoloji geliştikçe ve nüfus sayısı da arttıkça insanlar gerçeklikten uzaklaşıyor ve her şeyin yapayını çıkartmaya başlıyorlar. Sahteleşme artıyor ve insan sağlığı ile oynayan pek çok ürün piyasaya sürülmeye başlanıyor. Bu bakımdan artık kaliteli ve daha çok sağlıklı ürün bulmak epeyce zor hale geliyor. Keskinoğlu ise bu bahsedilenlerin aksine Avrupa standartlarında belgelere sahip olarak kendisini tercih edenlere güvenilirlik sunuyor. Özellikle bu zamanlarda güven ve güvenilirlik duygularının azaldığı bir zamanda. O yüzden olsa gerek ülkede bu denli isim yapmış şirketler arasında yer alabiliyor.

Keskinoğlu personel alımları yapacağı pozisyonları bu yıl itibari ile açıklamış bulunuyor. Bu pozisyonlardan bazıları, endüstri mühendisi, bölge plasiyer, ihracat uzmanı, satış şefi, yurt dışı satış uzmanı şeklindedir. Bu bahsedilen pozisyonlardan yapılan başvurulardan eleman ihtiyacı karşılanacaktır. Başvurular sonucunda işe alınan yeni personeller Manisa Akhisar'da çalışacaklarsa ve dışarıdan geliyorlar ise şirket yeni gelen personellere yardımcı olmaktadır. 3 ay süreyle yeni yer ihtiyaçlarını karşılamaları için 3 aylık süre itibari ile lojmanlarda yer açacaktır. Şirket alacağı personellerde en başta Manisa olmak sureti ile İstanbul, İzmir ve Ankara'da da alımlar yapacaktır.

Siz de bu şartlar altında çalışmayı kabul ediyorsanız Keskinoğlu personel alımları ilanlarına sitemiz aracılığı ile bir göz atmanızı tavsiye ederiz.Alt kısımdaki bağlantıyı kullanarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
http://www.kariyer.net/keskinoglu-tavukculuk-ve-damizlik-isl-san-tic-a-s-is-ilanlari-c6633-p31514/