Ülkemizin en tanınır holdingleri arasında yer alan ve Aksa markasının sahibi olan Kazancı Holding Jeneratör üretimi ve enerji santralleri kurulum-işletim faaliyetleri ile sektörün lider kurumlarından bir tanesi olmak ile birlikte Türkiye geneli yatırımlarına devam etmekte olup milyonlarca vatandaşın enerji ihtiyacını üreterek karşılamaktadır. Türkiye'nin önde gelen markalarından bir tanesi olan Kazancı Holding aynı zmanda Cezayir Çin, Dubai, Irak, İngiltere, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Nijerya Singapur'da da hizmetlerini sürdürmekte olan personel kadrosunu aralıklarla yayımladığı ilanlar doğrultusunda güçlendirmektedir. Kazancı Holding 38 farklı ilan yayımladı ve personel alımı yaptığını duyurdu. Peki alınacak personel kadrosu nedir?

Pozisyonlar Nedir?

Kazancı Holding 38 farklı ilan yayımladı ve personel alımı yapıyor. Peki personel alımı yapılan kadrolar nelerdir? Buna göre Finansal Kontrol Uzmanı, Müşteri Hizmetleri Sorumlusu, Muhasebe Uzman Yardımcısı, Satış Uzman Yardımcısı, Servis Teknisyeni, Yönetici Asistanı, Sayaç Okuma Görevlisi, Avukat, Finansal Kontrol ve Planlama Uzmanı pozisyonları başta olmak üzere 38 farklı kadro için personel alımları gerçekleştirilmektedir. Peki adaylar Kazancı Holding'in personel alımı ilanına nasıl başvuru yapabilir?

Başvurular Nasıl Yapılır?

  • Üniversitelerin ilgili lisans bölümlerinden mezun,
  • MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,
  • Seyahat engeli olmayan ve B sınıfı sürücü belgesine sahip,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

Kazancı Holding'in ilanlarına başvuru yapacak olan adayların özel şartlar hariç olmak üzere genel şartlar olarak yukarıdaki şartları sağlaması gerekmekte olup başvurularını tamamlamak isteyenlerin aşağıdaki linki takip ederek müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://bit.ly/2vlxoed