Kamu kurum ve kuruluşları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur personel alım ilanlarını kamuoyuna duyurmaya devam etmektedir. Buna göre kamu kurumlarınca hazırlanmakta olan alım ilanları Devlet Personel Başkanlığı veya İŞKUR aracılığı ilan edilmektedir. Geçtiğimiz günlerde İŞKUR aracılığı yayımlanan ilan ile Kayacık Sulama Birliği Başkanlığı ve Emirdağ Çıldırım Sulama Birliği çiftçi alımı yapacak.

Alım ilanı Kayacık Sulama Birliği Başkanlığı ve Emirdağ Çıldırım Sulama Birliği tarafından hazırlanarak İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu ve Çiftçi Tarla Ürünleri Zirai Sulamacı pozisyonu için personel alımı yapılacak. Adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir.

Alınacak Pozisyon: Çiftçi Tarla Ürünleri Zirai Sulamacı
Alınacak Personel: 7 Personel
Kamu / Geçici Süre Çalışma

NASIL MÜRACAAT EDİLİR


Çiftçi Tarla Ürünleri Zirai Sulamacı pozisyonu için Kayacık Sulama Birliği Başkanlığı ve Emirdağ Çıldırım Sulama Birliğinin alımına adaylar nasıl müracaat edebilir. Alım ilanının yayımlandığı il aracılığı ile İŞKUR şube ve merkez müdürlükleri aracılığı ile adaylar başvuru yapabilecekleri gibi internetten de başvuru yapabilir.

İNTERNETTEN BAŞVURU YAPMAK

https://goo.gl/8msk6y
https://goo.gl/heXBCj


Yukarıda verilmiş olan linkleri takip edecek olan adaylar ayacık Sulama Birliği Başkanlığı ve Emirdağ Çıldırım Sulama Birliğinin alım ilanına internet üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilir. Adayların 13 Mart 2017 tarihine kadar başvurularını yapması gerekmektedir.