Otobüs taşımacılığı alanında hizmet sunan Kamil Koç şirketi iş ilanları adresi üzerinden vermiş olduğu açık kadrolar ile personel alımı yapacak. Kamil Koç firması tarafından yayınlanmış güncel iş ilanlarına, alınacak kadrolara ve iş başvuru aşaması için lazım olan bilgilere sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kamil koç firması hakkında bilgi vermek gerekirse; ülkemizde karayolu taşımacılığı gerçekleştiren şirket yolcu taşıma alanında hizmet sunmaktadır. Uzun yıllardır faaliyetlerine devam etmekte olan Kamil koç firması bir çok bilet satış noktaları ile il ve ilçelerde de çalışmalarını sürdürmektedir. Ülkemizin yolcu taşımacılık alanında ki faaliyetlerine uzun yıllardır sürdüren Kamil koç'un 1,100 araçlık filosu bulunmakla beraber ilerleyen yıllarda filosunu 1,800'e çıkarmayı hedeflemektedir.

KAMİL KOÇ FİRMASININ PERSONEL ALIMI YAPACAĞI KADROLAR NEDİR?

Kamil koç firması tarafından verilen iş ilanları ise şu şekildedir; portföy yetkilisi, dijital pazarlama uzmanı gibi kadrolar için personel alımlarının yapılacağı açıklandı. İstanbul ve Bursa illeri için alım yapılacağı bildirilmiş olup, adaylar Kamil koç firmasına nasıl iş başvurusu yapılacağı bilgilerine aşağıdan ulaşabilirler.

AÇIK İŞ KADROLARINA NASIL İŞ BAŞVURUSUNDA BULUNULUR?

Kamil koç şirketi tarafından verilen iş ilanlarına başvuru işlemleri ise https://www.kariyer.net/firma-profil/kamil-koc-otobusleri-a-s-2151-12639#tblFirmaIlanlari kariyer adresi aracılığı ile gerçekleştirilecektir. Kamil koç tarafından verilen ilanları incelemek, başvuru yapmak için ilgili bağlantıya gidebilir üye girişi yapabilir ve ya üye olarak iş ilanlarına iş başvurusunda bulunabilirsiniz.