Jandarma Genel Komutanlığına sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak. 2018/2 alım ilanına göre, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 4/B maddesi uyarınca istihdam edilecek olan bay, bayan bilişim personeli alımları için başvurular 7 Eylül'de bitecek.

31 Ağustos tarihinde açıklanan 11 sözleşmeli bilişim personeli alımında başvurular 15 Ağustos tarihinde alınmaya başlanmıştı. Buna göre internet ortamından alınan başvurular 7 Eylül tarihine kadar devam edecek bu gün başvuruların alınması tamamlanacak!

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK!

Başvuru sonuçları ve mülakat sınavına girmeye hak kazanan adaylar 19 Eylül tarihinde belli olacak. Adaylar 24 Eylül ile 28 Eylül tarihileri arasında uygulama sınavına alınacaklar. Burada başarılı olan adaylar için ise sağlık kurulundan rapor almaları istenilecek. Kayıt kabul işlerinin yapılmasının ardından ise işlemler tamamlanacak.

Kamu Personeli Seçme Sınavından 2016, 2017 veya 2018 sınavlarından P3 puan türünden en az 70 puan alan adaylar başvuru yapabilecekler. İbraz etmeyen adaylar ise puanı 70 olarak kabul edilecek. Yabancı dil şartı ve diğer başvuru şartları için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız. Başvurular e-devlet şifresi ile giriş yapılarak tamamlanacak.

Başvuru kılavuzu için tıklayın