Türkiye'nin dört bir yanında faaliyetlerine devam eden devlete bağlı kamu kuruluşları olan Devlet Opera Ve Balesi Müdürlükleri personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile İzmir Devlet Opera Ve Balesi Müdürlüğünün de personel alımı ilanı yayımlandı.

İzmir Devlet Opera Ve Balesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan ilan 10 Nisan 2017 tarihi itibair ile Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde ki duyurular bölümü aracılığı ile kamuoyuna yayımlandı. Buna göre İzmir Devlet Opera Ve Balesi Müdürlüğü 4 personel alımı gerçekleştirecek.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: İzmir Devlet Opera Ve Balesi Müdürlüğü
Alınacak Personel Sayısı: 4
Son Başvuru: 21 Nisan 2017

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


İzmir Devlet Opera Ve Balesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve kamuoyuna yayımlanan ilan da kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 4 kişilik personel alımı yapılacağı belirtildi. Peki hangi pozisyonlara alım yapılmaktadır.

Koro Sanatçısı (Bas) - 2 Personel
Kostümcü - 1 Personel
Marangoz - 1 Personel

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için yine yanlarında belirtilmiş olan sayı kadar personel alımı gerçekleştirilecektir.

BAŞVURULAR

Adaylar aşağıda belirtilen evrakları ile en geç 21 Nisan 2017 tarihine kadar;

1- Özgeçmiş,
2- 2 Adet Fotoğraf,
3- Nüfus Cüzdan Fotokopisi,
4- Diploma Örneği,
5- Adli Sicil Raporu,

İlgili İzmir Devlet Opera Ve Balesi Müdürlüğüne başvuru yapması gerekmektedir. Detayları aşağıda ki linklerden öğrenebilirsiniz.

Sanatçı İlanı İçin Tıklayınız
Kostümcü ve Marangoz İçin Tıklayınız

TÜM DEVLET OPERA PERSONEL ALIMLARI İÇİN TIKLAYIN