Her gün binlerce seferin düzenlendiği ve Türkiye'nin en çok kullandığı havalimanları arasında yer almakta olan İstanbul Sabiha Gökçen Ulusararası Havalimanı açık pozisyonlarına interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımladığı ilanlar doğrultusunda personel alımı yapmaktadır.

İstanbul Sabiha Gökçen Ulusararası Havalimanı tarafından yeni yayımlanan ilanlar bakıldığında 10'a yakın pozisyon için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir? İlan edilmiş olan pozisyon ve detaylara bakıldığında;

DETAYLAR

Alım Yapan Kuruluş: İstanbul Sabiha Gökçen Ulusararası Havalimanı

İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 6

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

İstanbul Sabiha Gökçen Ulusararası Havalimanı personel alımı yapmak üzere 6 farklı pozisyon için ilan yayımladı. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Bilgi İşlem Operasyon Destek Uzmanı

Köprü Operatörü

BHS ve Havacılık Teknisyeni

Muhasebe Uzmanı

Havacılık Portföy Yönetim Uzmanı

Mutfak Komisi

Yukarıda belirtilen pozisyonlar için İstanbul Sabiha Gökçen Ulusararası Havalimanı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor. Peki ilanlara nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

İstanbul Sabiha Gökçen Ulusararası Havalimanı 6 farklı pozisyona personel alımı yapıyor. Peki nasıl başvurulur. Buna göre aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar pozisyonlar için aranmakta olan şartlar ve nitelikler hakkında bilgi sahibi olduğu gibi yine müracaatlarını da aynı kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/3AuoHw
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ