Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü İstanbul'da bulunan Müdürlüğüne sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Bu Bağlamda adaylardan bazı nitelikler aranacak. Ancak İlanda da belirtildiği gibi adaylardan kamu personeli seçme sınavı şartı aranmayacaktır.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü personel eksikliğini karşılamak için Türk Uyruklu Misafir Sanatçı pozisyonuna sözleşmeli olarak 1 kişilik boşluk ile Atölye Elemanı ( Akorcu ) alacağını belirtti.

BAŞVURU ŞARTLARI:

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda A bendinde bulunan 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7. maddelerini taşımak, En az İlkokul veya İlköğretim mezunu olmak, İlgili meslek örgütlerinden alınmış en az 3 yıl deneyim sahibi olduğuna dair belge veya eğitim veya meslek kursları gibi yerlerden alınmış belge veya iş tecrübesini gösteren ve daha önceki iş yerinden alınmıl belgesi olmak şartları aranır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 14 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü en geç 17:00 çarşamba gününe kadar , Nüfus Dilekçesi, Nüfus Cizdanı fotokopisi, Adli Sicil Kaydı, Diploma Örneği, 2 Adet fotoğraf, Özgeçmiş ile birlikte şahsen ya da posta yolu ile “Paşalimanı Cad. Eski Tekel Binası 34674 Üsküdar/İstanbul” adresine yapılabilir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.