Özel firmaların güvenlik ihtiyacının giderilmesi için silahlı ya da silahsız güvenlik sertifikası bulunan adaylar arasından özel güvenlikçi ya da bekçi alımları yapmaktalar. Genellikle bekçiler vardiyalı olarak görev yaparlar ve ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği bir çok ilan bulunur.

İŞKUR üzerinden açıklanan bekçi alım ilanlarına yenileri eklendi. Buna göre 13 Kasım tarihi itibari ile iş ilanlarında alımları devam eden 23 kişilik alım bulunuyor. İŞKUR üzerinden başvuruların yapılabileceği ilanlarda bazı genel ve özel başvuru şartları belirtiliyor.

İLAN DETAYLARI;

Görev yapılan yerin güvenliğinden sorumlu olan bekçiler vardiya esasına uygun olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları, kadronun gerekliği eğitim seviyesine sahip olmak, tecrübe şartını ve diğer özel şartları taşımaları gerekli olacak. Hangi illerde bekçi alımı yapılacak? Buna göre alımlarda firmaların Antalya, Bursa, İzmir, Ankara, İstanbul illerinde iş yerlerinde görevlendirilecekler.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Adaylar aşağıdaki linki yeni tarayıcıdan açmalarının ardından, belirtilen ilanlardaki şartlara uygun olup olmadıklarını tespit etmeleri ve son başvuru tarihinden önce başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/x77Adv

Diğer ilanlardan anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim