Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu katıldığı bir TV programında önemli açıklamalarda bulundu. Seçim çalışmaları ve AK Parti adayları konusunda konuşma yapan Bakan, birde istihdam müjdesi verdi. İŞKUR ve Opet arasında yapılan protokol ile 3500 istihdam sağlanacağını bizzat duyurdu. Detaylar haberimizde...

3500 İSTİHDAM!

Katıldığı TV programında seçime yönelik çalışmalar ve parti adayları hakkında konuşma yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, konuşmasında müjdesini verdi ve istihdam bekleyenleri sevindirdi. Yıl sonuna kadar 3.500 kadının istihdam edileceğini ve bu kapsamda İŞKUR ve Opet arasında yapılan protokole dikkatleri çekti.

Sözlerine İŞKUR'un önemli bir akaryakıt firması ile anlaşarak protokol yaptığı şeklinde başlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, yıl sonuna kadar 3500 bayanın istihdam edileceğini ve her bayide en az 2 kadının çalışacağınıda belirtti.

Çalışve ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığının iştirakı ile Opet ile İŞKUR arasında imzalanan "Kadın İstihdamının Artırılması İş Birliği Protokolü" ile yıl sonuna kadar 3 bin 500 kadının istihdam edileceği belirtildi.