Kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımlarına başvuru yapmak isteyen adaylar için açıklanan ilanları aktarmaya devam ediyoruz. Türkiye İş Kurumu firmalara ve kamuya bir çok kadroda ve bir çok eğitim düzeyinde personeller alacak. Yapılacak alımlarda 14 kamu kurumuna istihdam edilecek personel sayısı ise 54. Hangi pozisyonlarda alımlar yapılacak?

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR;

Beden işçisi, çaycı, temizlik görevlisi, muhasebe meslek elemanı, su taşıyıcısı, çöpçü, ekskavatör kazıma ve yükleme operatörü, halkla ilişkiler görevlisi, temizlik görevlisi, çiftçi, hayvan bakıcısı, garson ve servis görevlisi pozisyonlarında toplamda 54 kişilik alım yapılacak. Buna göre Türkiye genelinde alım yapılacak olan kurumlar hangileri?

ALIM YAPILACAK KURUMLAR;

İŞKUR ile yapılacak alımlarda İzmir Biyotıp ve Genom Merkezi, Öğretmen ve Akşam Sanaat evi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Gömü Belediyesi, Ağaçören öğretmenevi, Karaçal sulama birliği, Boğazlıyan belediyesi, Bartın il Özel İdaresi, Bolu Belediyesi, Mustafapaşa köy muhtarlığı, Bolu Belediyesi alımlar yapacak. Alımlara başvuru şartları neler?

BAŞVURU ŞARTLARI;

Yukarıda belirtilen kurumlara başvuru yapmak isteyen adayların başvuru şartlarında 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekiyor. Askerlik ile ilişiği bulunmamak, görevini sürdürmeye engel sağlık sorununun bulunmaması, başvuru şartlarında istenilen eğitim düzeyine sahip olmak başvuru detayları belirtilen özel şartları taşımak istenilmektedir. İlanlara başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR portal sistemi üzerinden ve İllerde bulunan İŞKUR şubeleri ile ilçe işkur istihdam bürolarından başvurular yapılabilir. Buna göre adaylar başvurularını son başvuru tarihinden önce başvuru şartını taşıdıkları ilanlara yapmaları gerekiyor.

Başvuru için linki kopyalayıp tarayıcıdan açabilirsiniz. İlan aramada iş yeri türü kamu, kişisel durum normal olarak seçip arama yapabilirsiniz. https://goo.gl/rMbV6U

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim