İŞKUR üzerinden 9 kamu kurumuna daimi süreli memur alımı başvuruları devam ediyor.

Devlet Personel Başkanlığı ile İŞKUR kamu ve özel firmalara yapılacak personel alımları ile milli istihdama önemli katkılar sağlıyor. Başvuruları Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak olan personel alımlarında 5 Belediye Başkanlığı 2 Öğretmenevi Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğüne alımlar yapılacak. Buna göre bu kurumlara yapılacak alımalarda başvuru şartları neler?

Adayların genel başvuru şartlarında yaş şartında 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekmektedir. 19 yaşından gün almak gerekmektedir. Diğer yandan bazı kadrolarda istenilen üst yaş şartını yerine getirmek, kamu haklarından mahrum olmamak, eğitim şartlarını taşımak, başvuru özel şartlarını taşımak son başvuru tarihinden önce başvuruları gerçekleştirmek gerekmektedir. Hangi kurumlara alımlar yapılacak?

ALIM YAPILACAK KURUMLAR;

Kumçatı Belediyesi, Mudanya Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu İktisadi İşletmesi, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Çubuk Öğretmenevi ve Aso, Senirkent Belediye Başkanlığı, Devrek Belediye Başkanlığı, Başiskele Belediye Başkanlığı alımlar yapılacak. Bu kurumlar hangi kadrolarda alımlar gerçekleştirecek.

ALIM YAPILACAK KADROLAR;

Yukarıda belirtilen kamu kurumlarında Belediye Başkanlıkları, Öğretmenevi Müdürlükleri ve İl Emniyet Müdürlüğü ; Kepçe Operatörü Temizlik Görevlisi Temizlik Görevlisi Oto Bakım Onarımcısı (Oto Mekanikeri) Beden İşçisi (Genel) Telefon Santral Operatörü kadrolarında istihdamlar yapacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular İŞKUR e-şube üzerinden ve İŞKUR il yada ilçelerde bulunan müdürlükler üzerinden yapılabilecek. Adayların ilanlarda başvurularını belirtilen son başvuru tarihinden önce tamamlaması gerekmektedir. İlanlara erişmek için ilan numaraları aşağıdaki tabloda bulunuyor. Diğer gelişmelerden anında haberdar olmak için;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA