Türkiye İş Kurumu üzerinden kamu kurumlarına personel alımları devam ediyor.

İŞKUR 12 kuruma 15 Pozisyondaki alımlar devam etmekte. Buna göre adaylar başvurularını son başvuru tarihinden önce şahsen yada işkur portal sistemi üzerinden online olarak yapabilirler. Daimi süreli kamu personeli istihdamında Belediye Başkanlığı, İl özel İdaresi ve Türkiye Sanayi sevk ve idare Enstitüsü kurumlarına alımlar yapılacak.

Adayların başvurularda 18 yaşını tamamlamış olmaları, erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmaması, başvuruda istenilen eğitim şartlarını taşımaları, ihtiyaç olan pozisyonlarda isteniliyorsa tecrübe şartını taşımaları ve diğer özel şartları taşımları istenilmektedir.

HANGİ KURUMLARA ALIM YAPILACAK?

12 kamu kurumuna yapılacak olan alımlar şöyle; Ağrı Belediye Başkanlığı Malatya ili Emniyet Müd. Polisevi Şube Müdürlüğü Malatya ili emniyet müd Polisevi şube müdürlüğü tutak öğretmenevi ve a.s.o. Müdürlüğü Bartın il Özel İdaresi bartın il özel İdaresi Bartın İl Özel İdaresi Gelibolu Belediye Başkanlığı Eleşkirt Belediye Başkanlığı Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı Mucur Belediye Başkanlığı Geçit Belediye Başkanlığı Bolu Belediye Başkanlığı Erdek Belediye Başkanlığı Merkez ( Temizlik ) Türkiye Sanayi Sevk Ve İdare Enstitüsü

HANGİ POZİSYONLARDA ALIMLAR DEVAM EDİYOR;

Başvuru yapılacak olan kurumların kadroları ise şöyle; Hidrojeoloji Mühendisi Garson (Servis Elemanı) Bulaşıkçı (Stevard) Büro İşçisi Elektrik-Elektronik Mühendisi Mekatronik Mühendisi Asfalt Plenti Operatörü Et Ve Et Ürünleri İşlemecisi Kamyon Şoförü İlaçlamacı (Bitki Zararlıları ile Mücadele) Çelik Yapılandırmacı Halkla İlişkiler Görevlisi Temizlik işçisi (el ile - cadde, sokak, park vb.) Büro Memuru (Genel)

ilanlara erişmek için: https://goo.gl/TKD6kd

İlan linkini yeni tarayıcıdan açmak ve arama ekranında iş yeri türünü kamu olarak işaretlemek arama yapmak gerekmektedir.

İŞİN OLSA