İŞKUR üzerinden 12 kamu kurumuna çok sayıda daimi süreli kamu personeli alımı yapılacak!

Türkiye İş Kurumu yeni açıkladığı memur personel alım ilanlarına göre, İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi Şube Müdürlüğü, Belediyeler, TÜSSİDE; ve bir çok kamu kurumuna yapılacak olan alımlara ilişkin detayları aktarmaya devam ediyor.Genel başvurular, TMY kapsamındaki alımlar ile engelli kadrosundaki alımlara yapılacak başvurular devam ediyor.

HANGİ KURUMLARA ALIM YAPILACAK!

Malatya İli Emniyet Müdürlüğü, Polisevi Şube Müdürlüğü , Malatya İli Emniyet Müdürlüğü Polisevi Şube Müdürlüğü , tutak öğretmenevi ve A.S.O. müdürlüğü , Bartın il Özel İdaresi , Kamu / Geçici , Bartın il Özel İdaresi , Gelibolu Belediye Başkanlığı , Eleşkirt Belediye Başkanlığı , Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı , Mucur Belediye Başkanlığı , Geçit Belediye Başkanlığı , Bolu Belediye Başkanlığı , Erdek Belediye Başkanlığı Merkez ( Temizlik ) , Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü Kurumlarına alımlar yapılacak.

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/v8xVDQ

Yukarıdaki linki tıklamak ve ardından iş yeri türüne kamu yazarak aratmak yeterli olacaktır.

Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Adayların İŞKUR portalı üzerinden giriş yapmaları özgeçmiş oluşturmaları ve son başvuru tarihinden önce başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Diğer kamu ve özel firmalara personel alımlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA