İŞKUR kamu ve özel firmaların personel ihtiyacının giderilmesi için personel alımlarına devam ediyor.

Türkiye İş Kurumu yapmış olduğu alımlarda 30 Büyük şehirde, toplamda 81 il ve 919 ilçede alım yapacak. Özellikle büyük şehirlerde alımlarda adayların eğitim düzeyinde başvuru yapabileceği bir çok alım bulunuyor. İşin olsa ekibi olarak 5 farklı kadrodaki alımları aktarmak istiyoruz. Bu alımlar ise şu şekilde; Büro memuru, güvenlik görevlisi, ön muhasebeci, beden işçisi, çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımları olmak üzere toplamda 20 Binden fazla açık iş ilanı bulunuyor.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI,

Bilindiği gibi iş ilanlarına başvuru yaprak herhangi bir işte görev almak isteyen adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları ve 19 yaşından gün almaları gerekir. Buna göre adayların eğitim düzeylerinin başvurularda belirtildiği gibi olması gerekiyor. Belirttiğimiz 5 farklı kadrodan beden işçisi alımlarında bazı alımlar için okur-yazar olmak yetebilmekte. Büro alımlarında en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilmekte. Çağrı merkezi müşteri temsilci alımlarında ise bazı ilanlar için halen eğitim görmeye devam edenler içinde başvurular alınabilmekte. Diğer şartlarda askerlik ile ilişiği bulunmamaları, alım yapılacak kadroların istediği özel şartları taşımaları istenilmektedir.

HANGİ KADRODA NE KADAR ALIM YAPILACAK?

Alım yapılacak pozisyonlardan beden işçisi alımları için 16 Bin 620 kişi alınacak. Çağrı merkezi müşteri temsilcisi kadrosunda ise 1.094 kişi istihdam edilecek. 942 Büro memuru, 645 ön muhasebeci, 1531 kişi ise silahlı ya da silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak.

Başvurular İŞKUR üzerinden e-şube girişi yapılarak, öz geçmiş oluşturmak ve ardından son başvuru tarihinden önce başvuruları tamamlamak gerekmektedir.

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/D9Tckf

İŞİN OLSA