Şok market Türkiye İş Kurumu İŞKUR alımları ile verdiği ilan doğrultusunda 222 personel alımı yapacağını açıkladı. Şok marketler zinciri personel alımlarını farklı illerden yapacak olup, başvuru hakkında bilgiler ve detaylar haberimizde yer almaktadır. İşte ayrıntılar...

ŞOK MARKET ALINACAK KADROLAR NEDİR?

Şok market Personel Alımı Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden verdiği ilan neticesinde reyon görevlisi, kasiyer, market elemanı ve perakende satış elemanı kadrosu için alımlar yapılacaktır. Peki hangi kadroya kaç personel alınacak?

ALINACAK SAYI, KADROLAR VE BÖLGELER NEDİR?

Reyon görevlisi kadrosu için 13, kasiyer kadrosu için 49, perakende satış elemanı kadrosu için 150 ve market elemanı kadrosu için 10 personel alımı yapacaktır. Ankara, Uşak, İstanbul, Kocaeli bölgeleri için personel alımı yapacağını açıkladı.

ŞOK MARKETİN ALIM İLANLARINA NASIL İŞ BAŞVURUSU YAPILIR?

Şok market alınacak kadro ilanlarını Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden verdiği için başvuru işlemleri de İŞKUR üzerinden yapılacaktır. Adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giderek arama kısmına "şok" yazarak "ara" butonuna basmalı ve ilanları listelemelidir.