Orman İl İşletme Müdürlüğü 430 personel alımı yapacak. Yayınlanan ilana göre alımlar Ağrı için geçerli olacak. Ağrı Orman İl İşletme Müdürlüğü İşkur üzerinden toplam 430 personel alımı gerçekleştirecek. Devlet kurumları artık İşkur internet sitesi üzerinden ilanlar ile personel alımı yapıyor. Ağrı Orman İl İşletme Müdürlüğü İşkur üzerinden alım gerçekleştirecek. TYP personel alımlarında belirtilen herhangi bir özel koşul yok.

BAŞVURU KOŞULLARI VE DETAYLAR

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, İşkur'a kayıtlı işsiz olan ve 18 yaşını dolduran kişiler başvuru yapabilir. Ayrıca Açık Öğretim dışında eğitim durumu devam etmeyen, emekli, dul yetim maaşı almayanlar başvuru yapabilirler. Ayrıca belirlenen yaş limitleri arasında olmak gerekiyor.

TYP PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU

Başvurular elektronik olarak internet üzerinden ya da İşkur Müdürlüklerinden şahıs başvurusu şeklinde yapılabilecek. İşkur üzerinden yapılan alımları görebilmek ve başvuru yapabilmek için İşkur'a kayıt olarak işsiz olduklarını belirtmeleri gerekiyor. Elektronik ortamda başvuru yapacak adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx adresi üzerinden Ağrı Orman İl İşletme Müdürğü şeklinde arama yaparak başvuru yapabilirler.