İŞKUR’un resmi internet sitesinden yayımlanan ilana göre beraberinde en çok personel alımı yapılan meslek gruplarını sizler için paylaşarak sizlere de yeni kapılar açmak istiyoruz. Söz konusu yayımlanan ilan ile birlikte 50 bin personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu şartları haberimizde sizler için açıkladık. Aşağıda işçi, Personel ve Memur pozisyonlarına ulaşabilirsiniz.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

“Beden İşçisi , Temizlik Görevlisi , Güvenlik Görevlisi , Satış Danışmanı/Uzmanı , Garson , Makineci , Reyon Görevlisi , Kasiyer , Büro Memuru , Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Ön Muhasebeci , Gazaltı , Bulaşıkçı, Konfeksiyon İşçisi , Şoför  kontenjanlar ile birbirinden farklı işçilere alım yapılacaktır.

İlan detaylarına göre genel başvuru şartları seçeceğiniz işçi kategorisine göre farklılık göstermektedir. Adaylar başvuracakları iş için başvuru şartlarını incelemeleri gerekirken, şartlara uyumsuz olunduğu halde başvuru yapan adayların başvuruları geçersiz olacağı açıklandı. İlanlara başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR internet sitesine girerek istemiş oldukları iş ilanına başvuru yapabilirler.