Faaliyetlerini sürdüren pek çok kuruluş temizlik görevlisi pozisyonu için personel alımları gerçekleştirmektedir. Genel olarak özel sektör kuruluşları temizlik görevlisi pozisyon için İŞKUR aracılığı ile alımlarını sağlamaktadır.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli 4 bin kişilik temizlik görevlisi alımının yapıldığı görülmektedir. Alımlar İŞKUR üzerinden yapılmakta olup adayların en az okur yazar olması gerekmektedir. Yine alımlar il il yapılmaktadır. Peki detaylar ve şartlar nedir?

DETAYLAR

Müracaat Muatap: İŞKUR
Alınacak Personel: 4 Bin
Mezuniyet Şartı: En az okur yazar olma



NASIL BAŞVURU YAPILIR


Temizlik görevlisi alımları İŞKUR tarafından yapılmakta olup adayların illerinde ki İŞKUR'a giderek illerinde temizlik görevlisi alımının olup olmadığını sorgulatması gerekmektedir. Eğer illerinde temizlik görevlisi alımı varsa adaylar müracaatlarını buradan gerçekleştirebilir. Yine internetten de temizlik görevlisi alımları için adaylar başvurularını yapabilir.

İNTERNETTEN BAŞVURU YAPMAK

Temizlik görevlisi alımı ilanlarına İŞKUR'a giderek değil de internet üzerinden müracaatlarını yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek gerekli başvurularını yapması gerekmektedir. Yine aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar hangi firmaların alım yapacağını görebildiği gibi aranan şartları ve detayları da buradan takip edebilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4335
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ