Geçtiğimiz hafta iŞKUR aracılığı ile yapılmış olan duyuruya göre Elazığ İl Özel İdaresi bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek için ilan yayımlamıştı. Başvurularına 12 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlamış olan adaylar için artık başvurularda son güne gelindi. Peki kimler başvuru yapabiliyor? İstenen belgeler nedir? Son bir kez sizlerle ilanın detaylarını paylaşacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Elazığ İl Özel İdaresi bünyesindeki personel eksikliği için en az ilkokul mezunu adaylar arasından, Lise, Ön Lisasn ve Lisans meuznu olanlarında başvuru yapabileceği pozisyonlar içerisinde, 1 Coğrafyacı, 1 Şehir Plancısı, 1 Çevre Mühendisi, 3 İnşaat Mühendisi, 2 Harita Mühendisi, 1 Elektrik Teknikeri, 1 Makine Teknikeri, 1 Elektrik Teknisyeni, 1 Büro Görevlisi,1 Basın Yayın ve Halkla İlişkiler personeli, 2 Engelli Büro Görevlisi, 1 Bahçıvan, 1 Kazıcı Yükleyici operatörü, 2 Yükleyici Operatör, 4 Silindir Operatörü, 7 Greyder Operatörü, 1 Eksvatör Operatörü, 1 Dozer Operatörü, 16 Kamyon çekici şoförü alımı yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Elazığ İl Özel İdaresi için adaylar başvurularına 12 temmuz 2019 tarihinde başladılar ve en geç 22 Temmuz 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurularını yapmış olan adaylar sözlü sınava tabi tutulacaklar ve sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi 26 Temmuz 2019 tarihinde Elazığ İl Özel İdaresi resmi internet sitesinde duyurulacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış ve 41 yaşındna gün almamış olmak
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 
  • Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Elazığ il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak,

BAŞVURU BELGELERİ NEDİR?

Editör: TE Bilisim