İl Özel İdareleri her geçen gün yeni bir ilan yayımlıyorlar. Son olarak yayımlanmış olan ilana göre İki farklı İl Özel İdresi toplamda 128 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacak ve alımlar farklı pozisyonlar ayapılacak. İlgili ilanlara başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranmakta ve bu nitelikleri taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Yayımlanan ilanlara göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmıyor. Ancak genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlı ksorunu olmamak ve bunu belgelemek. Alım yapılacak İl Özel idaresi il çevresi içinde ikamet ediyor olmak, Alım yapılacak pozisyonlara göre gerekli ustalık belgesine ve sürücü belgesine sahip olmak, Lise Mezunu olmak, İl Özel idarelerini belirttiği yaş aralığında olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

ALIM YAPAN İDARELER:

Yukarıda da bahsini geçirdiğimiz üzere 2 farklı İl Özel idaresi personel alacak ve buna göre,Kırklareli İl Özel İdaresi, 1 Büro Elemanı, 1 Koordinatör- Depolama, İletişim ve ulaşım personeli, 1 Binek oto Şoförü ve 1 Silindir Operarötü olmak üzere toplada 4 kişi alacak.

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ise, 16 Beko Loder, Kazını- Yükleyici Operarü, 3 Greyden Operatörü, 2 Eksvatör Operatörü, 2 Loder Yükleyici Operatörü, 36 Çöp Kapmyonu Şoförü, 60 Çöp toplama İşçisi, 3 İşçi, 1 Elektrik Tesisat suatası ve 1 Metal Teknolojisi ustası olmak üzere toplamda 124 işçi personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURULAR:

İlgili il Özel idarelerine başvuru yapacak adaylar için başvuru süreleri başladı. Buna göre Afyonkarahisar İl özel İdaresine başvurular en geç 11 Aralık 2018 tarihine kadar şahsen yapılması gereklidir. Kırklareli İl Özel İdarsine ise başvurularını en geç 12 Aralık 2018 tarihine kadar alacaklardır. İlgili ilanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları inceleyebilirsiniz.

Kırklareli İl özel İdaresi personel Alım İlanı

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Personel Alım İlanı