İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık dairesi Başkanlığına İBB Kariyer üzerinden 220 personel alımı yapılacak. İBB sözcüsü Murat Ongun yaptığı açıklamalarda farklı branşlardan istihdamlar yapılacağını müjdeledi. Buna göre başvuruların İBB kariyer portalında ve bölgesel istihdam ofislerinden gerçekleştirileceği belirtildi.

İBB DEVAM EDEN BAŞVURULAR;

İBB 220 personel alımları henüz başvuruları başlamazken, devam eden alım ilanlarına ati detaylar şu şekilde Büro personeli alımı, destek personeli, planlama mühendisi, proje yöneticisi, okul öncesi öğretmeni, genel başvuru alımı sürüyor.

ANKARA BELEDİYESİ 300 PERSONEL ALIMI

Diğer yandan Ankara Büyükşehir Belediyesine itfaiye eri alım ilanları açıklandı. Lise mezunu adayların başvuru yapabileceği itfaiye eri alımlarında 300 açık kadro bulunuyor. KPSS şartlarında kadın ve erkek adaylar, KPSS'den en az 55 ve 60 puan ile başvuru yapılabilecek. Yaş şartında ise en fazla 30 yaşından büyük olmamak, fiziki şartları taşımak, yönetmelikte açıklanan sağlık şartlarına sahip olmak gerekmektedir. Başvuruların devam ettiği itfaiye eri istihdamları için başvuru kılavuzuna erişmek için tıklayın

İBB hangi kadrolarda personel alım ilanı açıklanmasını beklemektesiniz.