Kamuya ve özel sektörde sağlık personeli alımları devam ediyor.

Türkiye genlinde bulunan sağlık alanlarında hizmet veren özel sağlık kuruluşlarının Acil Tıp Teknisyeni kadrolarında, hemşire kadrolarında ve sağlık memuru, engelli bakımı rehabilitasyon, sağlık bakım teknisyeni gibi kadrolarında görev alacak olan sağlık bölümlerinden mezun olan adaylara yönelik olarak alımlar devam etmekte. İŞKUR üzerinden yapılacak bu alımlarda başvuru şartları ve diğer detayları aktarmak istiyoruz.

HANGİ KADROLARDA SAĞLIK PERSONELİ ALINACAK?

İŞKUR üzerinden kamu ve özel firmalara sağlık alanlarında yapılacak personel alımlarında 9 kadroda istihdam sağlanacak. Bu kadrolar ise şu şekilde olacak; Diğer Sağlık Personeli 7, Acil Tıp Teknisyeni 5, Diğer Sağlık Personeli (İşyeri Hemşiresi) 4, Laborant ve Veteriner Sağlık Teknikeri 4, Sigorta Satış Temsilcisi-Sağlık, Hayat 3, Diğer Sağlık Personeli (Sağlık Memuru) 2, Sağlık Teknikeri (Evde Hasta Bakımı) 2, Sağlık Bakım Teknisyeni 1, Sağlık Teknikeri (Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon) 1 olmak üzere toplamda alım yapılacak kadro sayısı 29 olarak açıklandı

Adaylar sağlık alanlarında en az lise bölümlerinden mezun olmaları, toplum sağlığı ve hijyen konusunda bilgi sahibi, sağlık araç gereçlerini kullanabilen, gerekli olan sertifikalara sahip ve iş tecrübe şartını taşıyan adaylar başvuru yapabilecek. Yaş şartında 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekmektedir. Diğer ilanlardan anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA