Garanti Emeklilik Takım Arkadaşları Arıyor
Garanti Emeklilik personel alımı yapıyor. Garanti Emeklilik insan kaynakları tarafındna açıklanan bildiriye göre, açık pozisyonlar için personel alımı yapılacağını duyurdu. Sizlerde Garanti Emeklilik Personel Alımına başvuru yaparak çalışma hayatınıza yeni bir sayfa açmaya hazırlanın. Garanti Emeklilik eleman alımına başvuruda bulunmak için haberimizin detaylarını takip ediniz.
 
1992 yılında müşterilerinin karşısına çıkan Garanti Bankası, yıllarca başarılı bir şekilde sürdürdüğü müşteri faaliyetlerine her alanda devam ediyor. Müşterilerine daha iyi bir hizmet sunmak isteyen Garanti Bankası, Garanti Emeklilik için eleman alımı yapacak. Müşteri memnuniyetini ilk sıraya koyan Garanti Bankası, Garanti Emeklilik için çalışacak takım arkadaşları arıyor.
 
Garanti Emeklilik insan kaynakları tarafından yapılan duyuruda Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi(İstanbul), Birikim ve Güvence Uzmanı(İstanbul), Genel Başvuru- Engelli Aday ve BES-Teknik/ Aktüerya Yetkilisi alımları yapılacağını açıkladı. Kendinize en uygun pozisyonu seçerek sizlerde Garanti Emeklilik ailesine katılım yapın ve iş hayatınızda yeni bir çığır açın. Neden Garanti Emeklilik? Çalışmalarınıza pozitif bir yaratıcılık sonucuna ulaşabilmek için Garanti Emeklilik. Kendinize sürekli rahat ve huzurlu bir çalışma ortamı oluşturmak için tek seçim Garanti Emeklilik.
 
Garanti Emeklilik personel alımına başvuruda bulunmak için aşağıda vermiş olduğumuz linke tıklayarak kayıt işleminin oluşturun ve size en uygun gelecek pozisyon tercihinizi yaparak başvurunuzu tamamlayınız.
Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını alt kısımda verilen bağlantıdan gerçekleştirebilirler.
http://www.kariyer.net/garanti-emeklilik-is-ilanlari-c5111-p29994/#tblFirmaIlanlari