Ülkemizin mağazacılık sektöründe adından sıklıkla bahsettiren ve neredeyse Türkiye'nin dört bir yanında bulunan şubesileri ile faaliyetlerine devam etmekte olan FLO yatırımlarına devam ettiği gibi yine açık pozisyonları için personel alımı gerçekleştirmektedir.

FLO personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni yayımlanmış olan ilanlara göre 70 pozisyon için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: FLO Mağazacılık
Farklı Pozisyon: 70
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

FLO Mağazacılık firması 70 farklı pozisyon için Türkiye geneli yüzlerce personel, eleman alımı gerçekleştirecek peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Planlama Uzmanı (Planner)
Satın Alma Uzmanı
Mağaza Personeli
Gümrük Müşaviri
Finans / Hazine Yönetimi Uzmanı
Engelli Personel
Numune Kontrol Yöneticisi
Sayım Denetim Uzmanı / Uzman Yardımcısı
Seyahat Organizasyon Uzman Yardımcısı
Bölge Müdürü
Toptan Satış Bölge Yöneticisi
Kalite Sistemleri Müdürü

BAŞVURULAR

FLO 70 pozisyon için Türkiye geneli yüzlerce personel alımı yapacak olup alımların yapılacağı bazı pozisyonlar yukarıda belirtilmiştir. Peki başvurular nasıl yapılacak. Aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar müracaatlarını bu kanal üzerinden gerçekleştirebilir ve FLO tarafından ilan edilen 70 farklı pozisyonun tamamını görebilir.

https://goo.gl/aFQNmC
TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ