Ülkemizin mobilya, ev dekorasyon, tasarım, koltuk, balkon ürünleri, çiçek vb. gibi ürün üretim ve satış anlamında lider konumda olan firmalar arasında yer alan EVKUR Anonim Şirketi açık pozisyonları için yeni personel alımları da yapmaktadır.

EVKUR Anonim Şirketi personel alımı ilanları kurum tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna online iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda pozisyon için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi illere hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Web Editörü
Grafiker / Retoucher
Çağrı Merkezi Takım Lideri
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Ön Muhasebe Elemanı
Satış Danışmanı

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Adana, Adıyaman, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Rize, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Zonguldak, Aksaray, Karabük, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya) şehirleri için EVKUR personel alımı yapacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR

EVKUR Anonim Şirketi personel alımı ilanına müracaat edecek olan adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip etmesi gerekmektedir. İlgili link aracılığı ile adaylar tüm pozisyonları görebilir ve pozisyonlar için aranmakta olan nitelikleri öğrenebilir. Uygun nitelikler için adaylar aynı kanal üzerinden müracaatlarını da gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/4JADKs 
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ