Ülkemizin en bilinen teknoloji mağazaları arasında yer alan ve yüz binlerce müşterinin uğrak noktası olarak bilinen EVKUR Anonim Şirketi yeni yatırımlarına hızla devam ediyor. EVKUR kredi kartsız, peşinatsız ve kefilsiz ürün satışı yaptığı için çok sık tercih edilen bir mağazadır. Buna göre EVKUR açık pozisyonları içinde personel alımları gerçekleştirmektedir.

EVKUR Anonim Şirketinin personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup ilan edilmesi için kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanmaktadır. EVKUR Anonim Şirketi tarafından yeni hazırlanan ilanlara bakıldığında personel alımlarının yapıldığı görülüyor. Peki detaylar nedir.

EVKUR İLAN DETAYLARI NEDİR?

Alım Yapacak Firma: EVKUR Anonim Şirketi
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 15'e Yakın

ALINACAK BAZI POZİSYONLAR HANGİLERİDİR?

EVKUR Anonim Şirketi 15'e yakın kadro için personel alımı yapıyor. Peki alınacak bazı pozisyonlar hangileridir?

Satın Alma Müdür Yardımcısı
Satın Alma Müdürü
Muhasebe Yönetmeni
Video Çekim Uzmanı
Tahsilat Elemanı
Krediler Yönetmeni
Animasyon ve Görsel Tasarım Uzmanı
Muhasebe Müdüür

Yukarıda EVKUR'un alım yapacağı kadrolar verilmiştir. Peki adaylar ilgili kadrolar için müracaatlarını nasıl yapacak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

EVKUR Anonim Şirketinin personel alımı ilanlarına müracaat etmek isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve bu link üzerinden tüm pozisyonları görüntülediği gibi müracaatlarını da aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir. EVKUR Anonim Şirketi gelen başvuruları kabul etmekte, incelemekte ve uygun bulduğu adaylara dönüşleri sağlamaktadır.

https://goo.gl/VuFwqu
DİĞER İLANLARI BURADAN TAKİP EDİNİZ