Eti Maden İşletmesi Genel Müdürlüğüne bağlı 3 fabrikanın sürekli işçi alımı için Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yeni ilanlar açıklandı. Balıkesir Bandırma ilçesinde bulunan Bor ve Asit Fabrikası, Kütahya Emet ilçesinde bulunan Bor İşletmesi ile Kütahya ili Seyitgazi ilçesinde bulunan Bor Asit Fabrikalarındaki personel dağılımı şu şekilde olacak.

66 sürekli işçi alımı için Kırka Fabrikasında 30, Emet Fabrikasında 12, Bandırma Bor Asit Fabrikasına ise 24 kişi istihdam edilecek. Başvurularda İŞKUR üzerinden açıklanacak olan  başvuru koşulları esas alınacak. İŞKUR üzerinden 27 Ağustos tarihinden itibaren başvuru yapılabilecek.

BAŞVURU EĞİTİM ŞARTLARI;

Bandırma Bor fabrikasında lise elektrik mezunu 2, elektronik mezunu 1 kişi, Endüstriyel otomasyon mezunu 2 kişi, torna tasviye mezunu 6 kişi, metal işleri mezunu 5 kişi, makine teknolojisi mezunu ise 8 kişi istihdam edilecek.

Emet Bor İşletmesi Müdürlüğünde kimya mezunu 4, maden ve maden teknolojisi mezunu 4 diğer bölümlerden elektrik mezunu 3, harita ve kadastro mezunu 1 kişi alınacak. Kıra Fabrikasının eğitim düzeyindeki dağılımında lise ve dengi okullardan mezun olan 5, metal teknolojisi mezunu 4, makine teknolojisi mezunu 5, tesisat mezunu 5, iş makineleri mezunu 5, elektrik mezunu 2, elektronik mezunu 3, endüstriyel otomasyon mezunu 1 kişi alınacak. Adaylardan istenilecek olan yaş, sertifikalar, kpss gibi diğer koşullar İŞKUR üzerinden açıklanacak. Detaylar belli olduğunda aktarmaya devam edeceğiz.