Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yapılmış olan duyuruya göre Eti Maden İşletmeleri bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere lise veya dengi okul mezunu personel alımı yapacağını belirtti. yayımlanmış olan ilana göre işçi alımı sadece Engelli olan adayları kapsayacak. İşçi Personel Alımları İŞKUR Aracılığı ile yapılacak.

Bu yönde Eti Maden İşletmeleri Emet Bor İşletme Müdürlüğüne ( Emet/ Kütahya ) 1 kişlilik boş kadro ile Engelli Sürekli işçi alımı yapılacak. İlgili ilan şindilik Devlet personel Başkanlığı üzerinde duyurulmuş olup, Başvuru işlemleri ve diğer detaylar 27 Mart 2019 tarihinde Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanacak.

ADAYLARDAN HANGİ NİTELİKLER ARANACAK?

Eti Maden İşletmeleri alımını yapacağı adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, Engelli olduğunu gösteriri belge, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak gibi nitelikler aranır.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilanın 27 Mart 2019 tarihi Türkiye İş kurumu üzerinde yayımlanması ile birlikte başlayacak ve adaylara başvuru için 5 gün lük süre verilecek. Adaylar başvurularını www.iskur.gov.tr internet sayfasında yayımlanacak olup, isteklilerin bahse konu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

İlanın tam Metni

Editör: TE Bilisim