Eti Maden İşletmeleri yeni bir ilan yayımladı. Söz konusu ilanın duyurusu 06 Kasım 2018 tarihinde yapılmış olup henüz başvurular başlamamıştır. İlgili ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup 104 kişilik boş kadro ile alım yapılacağı da belirtildi. İlgili ilana en az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek. 

ALIM YAPACAK İŞLETMELER:

Eti Maden İşletmeleri yayımladığı ilana göre farklı bölgelerde bulunan işletmelerine daimi işçi alacak. Buna göre Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü 30 Proses İşçisi, Emet Bor İşletmeleri Müdürlüğü 30 Proses İşçisi, Kırka Bor İşletme Müdürlüğü 20  Proses işçisi ve Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü 24 olmak üzere toplamda 104 Proses işçisi alınacak.

Adaylardan bu doğrultuda bazı nitelikler arnacak. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerliğini yapmış vey askerlik ile ilgisi bulunmamak, Alım yapılacak pozisyona uygun eğitimini tamamlamış ( En Az Lise Mezunu Olmak ) olmak gibi nitelikler aranacktır.

BAŞVURULAR:

Eti Maden İşletmeleri işçi personel alım ilanı Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanacak ve adaylar başvuru işlemlerini İŞKUR üzerinden apacaklardır. İlgili ilan için İŞKUR a 05 Kasım 2018 tarihinde  İş tabenide bulunulmuş olup 12 Kasım 2018 tarihinde ilan Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanacaktır.

Eti Maden İşletmeleri 104 işçi alım ilanı ile ilgili tüm detaylar, başvuru şartları ve diğer nitelikler ilan resmi olarak İŞKUR üzerinde yayımlandığında belli olacak. Adaylara başvuru için 10 günlük bir süre verilecek olup adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezi tarafından www.iskurigov.tr sayfasında yayımlanacak. Adaylar başvurularını 12 Kasım 2018 tarihi ile 21 Kasım 2018 tarihleri arasında yapacaklardır. Devlet personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana ulaşmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.

İlanın tam Metni