İLAN HENÜZ YAYIMLANDI. YAYIMLANDIĞINDA SAYFA GÜNCELENECEKTİR.

Eti Maden İşletmeleri bünyesindeki işçi personel eksikliğini gidermek için 104 kişilik boş kadro ile kamu personeli alımı yapacağını ilan etmişti. Söz konusu ilan 06 Kasım 2018 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmıştı ve adaylar için başvuru sayfası açıldı ve ilgili ilan İŞKUR üzerinde yayımlandı.

Buna göre Eti Maden İşletmeleri yayımladığı ilanlara göre farklı 4 bölgede bulunan müdürlüklerine farklı pozisyonlarda işçi personel alımları gerçekleştirecek.

HANGİ MÜDÜRLÜK KAÇ PERSONEL ALACAK?

Eti Maden İşletmeleri yayımladığı ilana göre toplamda 104 kişilik pozisyon ile, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 30, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 20, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğüne (Bigadiç/BALIKESİR) 24 ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) 30 işçi olmak üzere toplam 104 sürekli işçi a lımı yapacak. Alım pozisyonu ise Proses işçisi olarak belirtilmiştir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELEDİR?

İlgili kamu kurumu adaylardan öncelikle mezuniyet şartı arayacak. Buna göre adayların alım yapılacak pozisyona göre, Lise ve Dengi okulların, Kimya Torna Tesviye, Metal İşleri, Makine Teknolojisi, Tesisat teknolojisi, Endüstriyel Bakım Onarım Bölümü veya Elektrik Bölümü mezunu olmaları gereklidir.

Ön Lisans mezunları için ise, Meslek Yüksek Okulu Harita ve Kadastro Bölümü , Elektrik Bölümü , Maden Teknolojisi Bölümü , Maden veya Maden Teknolojisi Bölümü, Makine Bölümü ve Kimya Bölümü mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Söz konusu ilan 06 kasım 2018 tarihinde Devlet personel Başkanlığı tarafından duyurulmuş olup adaylar başvurularına bugün yani 12 kasım 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Söz konusu ilan İŞKUR üzerinde yayımlandı ve bu bağlamda başvurular, en geç 10 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesi üzerinden veya şahsen ilgili müdürlüklere yapılacaktır.

Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden İŞKUR üyelikleri ile sisteme giriş yaparak gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Devlet personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

İlan hakkında gelişen gelişmeleri veya son başvuru tarihini veya yeni ilanlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirerek yeni ilanlardan haberdar olabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek içinBuraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek içinBuraya Tıklayınız.