Gıda pazarında büyük bir paya sahip olan beyaz et sektörü sağladığı iş imkanları sayesinde de bir çok kişiye de kazanç kapısı sağlıyor. Dünya beyaz et üretiminde zirve demir atan bir kaç ülkeden biri olan Türkiye bu konuda özel sektör bazında yatırımlarına hiç aralık vermeden devam ediyor. Her gün hızla gelişen beyaz et sektörü bu gelişme ve büyümeye bağlı olarak eleman ve personel ihtiyacını karşılamak için sık sık iş ilanları çerçevesin de işçi ve personel alımı gerçekleştiriyor. Yazımız da sizlere Erpiliç personel ve eleman alımlarından bahsedeceğiz. Erpiliç Eleman Alımları İş başvurusu adı altında yeni eleman alımları yapacağını duyurdu.Makalemiz de şirket bilgilerini ve açık olan pozisyonları takip ederek eleman alımı ilanlarına ulaşabilirsiniz. Yazımızı okumaya devam edin.

Dünyanın önde gelen piliç üreticileri arasına girmeyi kendisine hedef olarak belirleyen Erpiliç ortalama 2300 çalışanına yenilerini eklemek için eleman alım sürecini başlattı. Günlük 330 bin kesim kapasitesine ulaşarak belirlediği hedeflerde ne kadar ciddi olduğunu kanıtlayan Erpiliç kendine has ürünleri ile de tüketicinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Yeni ürünler geliştirmek, Pazar payını büyütmek için yaptığı yatırımlar çerçevesinde de daha fazla elemana ihtiyaç duymaya başladı. Erpiliç Eleman Alımları İş başvurusu ile sizde beyaz et sektöründe kendinize bir yer bulabilirsiniz.

Genel başvuru dışında birçok farklı dalda eleman ve personel alımı yapacak olan Erpiliç şu branşlarda eleman alımı yapacağını açıkladı ; sistem analisti, veteriner hekim, yazılım uzmanı, yem fabrikası genel eleman, piliç kesimhanesi personeli, piliç kesim ve işleme elemanı, plasiyer şoför, paketleme, satış temcilcisi, beden işçisi, kümes bakım işçisi, bilgi işlem, şoför bölümlerine eleman alımı olacaktır. Bahsettiğimiz iş kollarında iş sahibi olmak ve çalışmak isterseniz kariyer sayfasından başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmanız gerekiyor. İş-kur ile de bağlantısı olan Erpiliç eleman alımlarına size en yakın İş-kur binasına giderek başvuru da bulunabilirsiniz. Çalışma zamanları ve vardiyaları pozisyonlara göre değişkenlik gösterirken, başvuru yapacakların en az 18 yaşında olması gerekmektedir. Başvuru yapmak için kariyer sayfasına alt kısımdaki bağlantıdan ulaşabilşirsiniz.
http://www.kariyer.net/erpilic-entegre-tavukculuk-uretim-pazarlama-is-ilanlari-c7928-p32806/
Editör: TE Bilisim