Ülkemizin dört bir yanında faaliyetlerini sürdürmekte olan firmalar açık pozisyonları için memur ve personel alımlarını gerçekleştirmektedir. Özel sektör firmaları genel olarak açık olduğunu tespit ettikleri pozisyonlar için ilanlar hazırlamakta ve bu ilanları İŞKUR ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır.

İŞKUR üzerinden resmi internet sitesi aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında yurt geneli toplam bin 120 kişilik memur ve personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki büro memuru alımı ilanlarında ki detaylar nedir, kimler başvurabilir?

İLAN BİLGİSİ

Müracaat Muatabı: İŞKUR
Alınacak Personel Sayısı: Bin 120
Alınacak Pozisyon: Büro Memuru
En Az Mezuniyet: İlköğretim
Devam Türü: Özel Sektör / Daimi

ALIM YAPILAN İLLER NELERDİR?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan büro memuru kadrosuna bakıldığında Türkiye'nin dört bir bölgesi için alımların yapıldığı görülmektedir. İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Osmaniye, Hatay, Trabzon, Bolu, Kırşehir, Tokat, Edirne, Kırıkkale vb. gibi Türkiye'nin dört bir yanına alımlar gerçekleştirilmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak,?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İŞKUR ilanların müracaat etmek isteyen adayların öncelikle aşağıdaki linki takip etmesi, hangi iller için hangi firmaların alım yaptığını görüntülemesi gerekmektedir. Daha sonra adaylar müracaatlarını yine aynı link üzerinden yapabileceği ile illerindeki alımlar için illerindeki İŞKUR üzerinden de gerçekleştirebilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ