Türk Telekom 3000 TL maaşla çok sayıda personel alımı yapacak!

İŞKUR üzerinden Türk Telekom bayilerine satış destek personeli plasiyer personeli alımı yapılacaktır. Bu alımlardan bir tanesi Pendik Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından açıklanmıştır. Başvuru yapacak adayların satış destek personel kadrosundan Maltepe'de bulunan şirkette görevlendirilecekler. Yapacakları faaliyetlerde gerekli raporlar hazırlanması, ilgili evrak kontrolü, müşteri memnuniyetinin sağlanması, gelen aktivasyon gerçekleştirilerek günlük ve haftalık olarak telefonda müşteri destek olmak gibi görevler olacaktır. Başvurular lise ve dengi okullardan mezun olanlar için açık olacaktır. Türk Telekom bayisinin açıklamış olduğu diğer ilanda ise temsil yeteneği aktif satış görev üstlenecek bayan ya da bay alım yapılacaktır. Adayların bireysel olarak kurumsal müşteri edinme becersine sahip, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş olmaları gerekmektedir.

TÜRK TELEKOM 3 BİN TL MAAŞ İLE PERSONEL ALIMI;

Sahada müşterilerin randevuya da randevusuz bireysel ya da kurumsal satış aktivitelerini gerçekleştirmek. Müşterilerin memnuniyetini arttırılması ve yeni satış sürecini gerçekleştirmek gerekmektedir. Ayrıyetten maaş haklarında 3000 TL  olacak. Prim, tablet, telefon, GSM hattı desteği sağlanacaktır. İlanlar 00005613349  ve 00005607325 numaralı işkur ilanlarına erişilerek başvurular tamamlanabilecektir.

Toplamda Türk Telekom bayilerine yapılacak personel alımı sayısı 8 olarak açıklandı. İstanbul ilinde görevlendirilecekler. 1. ilanda 26 Ağustos (00005613349  ) 2. ilanda ise 1 Eylül 2020 tarihine kadar başvuruların tamamlanması istenilmektedir.