Emniyet Genel Müdürlüğü geçtiğimiz aylarda 20 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını belirmişti. Başvuru süreleri dolmuştu ancak Emniyet Genel Müdürlüğünün yaptığı son duyuruya göre başvuru tarihleri tekrardan başlatıldı. Son güncellemeye göre Emniyet Genel Müdürlüğü alım yaptığı kadrolar için başvurular bugün sona eriyor. Adaylar başvurularını bugün en geç yapmaları gerekmektedir. İlana daha önce başvurular, 08 Mart 2017 tarihi ile 17 Mart 2017 tarihleri arasında alınmıştı. bu tarihler arasında başvuru yapan adayların tekrar başvuru yapmasına gerek yoktur.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Bilgisayar Mühendisliği : 12 Sözleşmeli Personel,
Elektrik- Elektronik Mühendisliği : 8 Sözleşmeli Personel,

Olmak üzere toplamda 20 kişilik boş kadro ile Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli olarak personel alacak. Adaylar istenilen şartları taşımaları dahilinde başvuruları kabul edilecektir. 

KPSS EN AZ 50 PUAN ŞARTI VAR!

Adaylardan her iki kadro içinde geçerli olmak sureti ile, 2016 yılı geçerlilik yılı olmak şartı ile Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir.  Adaylar KPSS puan sırasına göre kadro sayısının 5 katı kadar aday sınava tabii tutulacaktır. Sınav sözlü veya uyglamalı biçimde yapılacaktır. 

KADROLARA GÖRE ARANAN NİTELİKLER:

Bilgisayar Mühendisliği kadrosuna başvuruda bulunacak adaylar, Fakültelerin dört yıllık Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği bölümü mezunu olmak zorundadır.

Elektrik Elektroni Mühendisliği kadrosuna başvuru yapacak adaylar ise, Fakültelerin dört yıllık ElektrikElektronik Mühendisliği veya Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümü mezunu olmak zorundadır. 

Adaylar yukarıdaki nitelikleri başvuruda bulunacağı kadro için taşımak zorundadır. Ancak bunlar dışında adaylar genel olarak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki belirtilen genel şartları taşımaları, Sağlık yönetmeliğince belirtilen şartları taşımak, yapılan güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, EGM tarafından yapılacak olan sözlü veya uygulamalı sınavdan başarılı olmak, Analitik düşünebilme yeteneğine sahip olmak ve esnek çalışma saatlerine uygun olmak şartları aranacaktır. 

BAŞVURULAR BUGÜN SON!

Başvuruda bulunacak adaylar başvurularını en geç bugün yapmaları gerekmektedir. Başvurular, adayların bulundukları İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne bizzat başvuracaklardır. İlanın tam metinleri için aşağıdaki bağlantıları kullanınız.

Bilgisayar Mühendisliği İlanı İçin Tıkla,
Elektrik Elelektorink Mühendisliği İlanı için tıkla.