Devlet Personel Başkanlığı tarafından 25 Temmuz 2018 tarihinde yayımlanmış olan duyuruya göre Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğüne farklı pozisyonlarda personel alımı yapılacak.Buna göre Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü Sosyal Tesisinde Asgrai Ücret ile çalıştırılmak süreti ile Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) aracılığı ilei 1 Temizlik Görevlisi, 1 Pizza Ustası ve Resepsiyon görevlisi alımı yapılacak. Ayrıca Temizlik Görevlisi pozisyonu için engelli adaylar alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların ilgili pozisyonlara başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En Az Lise mezunu olmak, Ankara İl SInırları içerisinde ilamet ediyor olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, ÖSYM tarafından yapılan Güncel Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Adli Sicil kaydı ve arşivi bulunmamak, Engelli pozisyonu için %40 engeli olduğuna dair sağlık sorupu olmak ve diğer pozisyonlar için görevini yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu olmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 25 Temmuz 2018 tarihi itibari ile başladılar ve adaylara başvuru için 10 günlük bir süre verildi. Buna göre başvurular en geç 03 Ağustos 2018 tarihine kadar Türkiye İş kurumu ( İŞKUR ) üzerinden yapılacaktır. Adayların Müdürlüklere yapacakları başvurular kesinlikle geçerli olmayacaktır.

Türkiye İş Kurumu tarafından Müdürlüğümüze gönderilecek listede ismi bulunan adaylar, yukarıda belirtilen şartlara ait belgelerin tamamını Müdürlüğümüze en geç 06.08.2018 Pazartesi gününden 10.08.2018 Cuma günü mesai bitimine kadar şahsen teslim edilecektir. Aksi takdirde belgelerini teslim etmeyen adaylar mülakat sınavına alınmayacaktır.