Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz haftalarda ilan yayımlanmıştı. Söz konusu alım ilanı için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) şartı aranmıyor ve ilgili ilana başvurular başladı. Kamu Personeli alımları 10 farklı il için yapılacak. Başvuru yapacak adaylar öncelikle başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. İşin Olsa ekibi olarak başvuruları başlamış olan ilan için detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Emniyet Genel Müdürlüğü ( EGM ) 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4 B maddesine göre Avukatlık hizmetleri sınıfında 10 farklı ilde, ( Adana, Batman , Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Mardin, Şanlıurfa ve Trabzon ) erkek veya bayan adaylardan Sözleşmeli Avukat alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

EGM sözleşmeli avukat alım ilanına, hukuk fakültesi mezunu, Avukatlık ruhsatnamesine sahip olan, En az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyan, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmayan ve bunu belgeleyen, Avukatın veya avukatlık ortaklığındaki avukatların, disiplin ve adli yönden herhangi bir ceza almadıklarına ilişkin bağlı bulundukları barodan alınacak belgeye sahip olan, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilen adaylar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURULAR BAŞLADI! NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Emniyet Genel Müdürlüğü avukat alımı ilanına başvuru yapacak adaylar için başvuru süreci başladı. Buna göre adaylar başvurularına Bugün ( 11 Şubat 2019 ) itibari ile başlayabilir ve en geç 15 Şubat 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir Buna göre adaylar başvurularını Kimlik belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, Diploma veya mezuniyet belgesi, en az 3 yıl tecrübe sahip olduğunu gösterir belge ile birlikte bulundukları İllerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Kamuya yayımlanacak diğer ilanlardan haberdar olmak veya bu ilan için başvuru sonuçları açıklandığında anında bildirim almak için İşin Olsa mobil uygulamasını telefonunuza indirerek anında haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız