Ege Üniversitesi tarafından yayınlanan ilanda 15 sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek olup başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecektir. Alım yapılacak olan kadrolar, başvuru şartları ve detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Hangi Kadrolarda Alım Yapılacak?

Ege Üniversitesi 8 Temizlik Görevlisi, 4 Güvenlik Görevlisi, 1 Elektrikçi ( Genel ), 1 Fayans, Seramik ve Karo Döşemecisi ve 1 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı olmak üzere 15 personel alımı gerçekleştirecektir.

Başvuru Şartları Neler?

Güvenlik Görevlisi

İlgili kadro için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1),(4), (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak,Başvuru yapacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun (Ruhsal ve fiziksel)olmaması,5188 Sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valiliktarafından düzenlenen Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak,24 saat vardiyalı çalışmaya müsait ve görevi yapmaya engel olacak herhangi bir sağlık sorunubulunmamak,18 - 35 yaş arasında olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyorolmak,Askerlik ile ilişiği olmamak. (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak.),En az Lise mezunu olmak şartları aranmaktadır.

Bakım Onarım

Genel alım şartlarının yanı sıra 18 - 35 yaş arasında olmak, Başvuru yapılacak ilgili meslek kolu için, meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezunolduğuna dair mezuniyet belgesi veya Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya meslekkoluna ait alanda ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak,Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyorolmak,Askerlik ile ilişiği olmamak, En az İlkokul mezunu olmak.

Temizlik Personeli

Genel şartların yanında Askerlik ile ilişiği olmamak.En az İlkokul mezunu olmak şartlarının sağlanması istenmektedir.

Başvuru Şekli

Sürekli işçi kadroları ve başvuru şartları Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün internet sitesindenyayımlanacak olup şartları uyan adayların başvuruları 24.02.2020-28.02.2020 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerindenyapılacaktır.

Detaylar için: https://www.isinolsa.com/personel-alimlari/ege-universitesi-ilkogretim-ve-lise-mezunu-isci-personel-alim-h31128.html