Eğitim anlamında önemli yatırımlar yapmaya devam eden ve ülkemizin dört bir yanında eğitim kurumu bulunan Doğa Koleji açık pozisyonları için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanları hakkında Doğa Koleji resmi internet sayfası aracılığı ile adaylara bilgi verdiği gibi yine interaktif iş ilanları sitelerinden de açık pozisyonlar duyurulmaktadır.

Doğa Koleji internet ortamı aracılığı ile yayımlamış olduğu 30'a yakın pozisyon için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

Açık Pozisyon Sayısı: 30'a Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Doğa Koleji kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 30'a yakın kadro için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

İş Geliştirme Uzmanı
Kurumsal Güvenlik Uzmanı
Network Uzmanı
Dizgi Personeli
t-MBA Öğretmeni
Rehber Öğretmen
Müzik Öğretmeni
Fen ve Teknoloji Öğretmeni
Ekoloji Öğretmeni
Beden Eğitimi Öğretmeni

Yukarıda verilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere Doğa Koleji 30'a yakın kadro için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl müracaat edilir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Doğa Koloejinin yayımlamış olduğu 30'a yakın kadro için müracaat etmek isteyen adayların aşağıda verilmiş olan linki takip etmesi ve uygun pozisyonlara girerek gerekli nitelikler hakkında bilgi edinmesi gerekmektedir. Uygun pozisyonlar için yine aynı kanal aracılığı ile adaylar başvuru yapabilir.

https://goo.gl/3iXXnL