Aydın Büyükşehir Belediye'si personel alım ilanına göre yapılacak olan personel alım ilanında, Büyükşehir Belediye'si bünyesinde uzun süre çalışarak yetiştirilecek personellerin alınacağı açıklandı. Yayımlanan personel alım ilanına göre başvuur yapacak olan adayların en geç 23 Aralık 2018 tarihinin mesai saatine kadar başvuru yapmaları gerektiği açıklandı. Başvuru yapacak olan adaylardan aranacak olan en belirgin şartlar adayların en az lise mezunu olması ve 50 yaşından büyük olmaması olarak belirlendi. 

BAŞVURU YAPILACAK OLAN POZİSYONLAR

Aydın Büyükşehir Belediye'si bünyesinde uzun süreli olarak çalışacak olan personellerin başvuru yapabilecekleri pozisyonlar; " Büro Personeli (2), Temizlik Görevlisi (1)" olarak açıklandı. Belediye bünyesinde çalışacak olan elemanların başvuruları sırasında KPSS şartına gerek duyulmayacağı belirtildi.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Belediye bünyesinde belirlenen pozisyonlar için başvuru yapacak olan adaylar için açıklanan genel başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, en az lise mezunu olmak, askeri bir problemi bulunmamak, adli sicil belgesinin temiz olması, adli soruşturmadan olumlu derece alınması, herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması, alım yapılacak olan ilde ikametgah ediyor olması" adaylardan istenilen şartlardandır.