Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar açık pozisyonlar için personel alımı yapmaya devam ediyor. Alım ilanları firmaların resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulduğu gibi yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonlar duyurulmakta ve İŞKUR aracılığı ile de başvurular kabul edilmektedir.

Yurt geneli kuruluşların çağrı merkezi personeli alımı ilanlarına bakıldığında toplam bin 600 kişilik çağrı merkezi elemanı alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi kuruluşlar alım yapıyor. Nasıl müracaat yapılır?

Hangi Kuruluşlar Alım Yapıyor

Yurt genelinde bin 600 çağrı merkezi alımı yapılıyor. Peki hangi kuruluşlar çağrı merkezi alımı yapılıyor.

Blue Ocean Çağrı Merkezi Satış ve Pazarlama Tic. LTD.
Digilife Call Center
Promar Ajans Medya Reklam Hizmetleri Ltd. Şti.
Engie Kocaeli / Engie İstanbul
Emphaire Saç Ekim Merkezi- Aday Sağlık ve Turizm
MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş.
Club Table Mobil Teknoloji A.Ş

Yukarıda bulunan firmalar interaktif iş ilanları sitelerine eklenen çağrı merkezi personeli alımı yapan firmalardan alım yapılmış olup bu firmalar başta olmak üzere yüzlere farklı kuruluş alım yapmaktadır.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Yurt genelinde toplam bin 600 çağrı merkezi personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki bin 600 kişilik alınacak olan çağrı merkezi personel alımına nasıl müracaat edilebilir.

1-) İnteraktif iş ilanları sitelerine 600'den fazla çağrı merkezi personeli alımı ilanı verilmiş durumda. Bu kanal üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz.
https://goo.gl/UYrcfG

2-) İŞKUR üzerinden iş arama bölümüne bakıldığında yurt genelinde toplam bin kişiden fazla çağrı merkezi personeli alımı yapılacağı görülmektedir. Bu alım ilanına müracaat etmek için İŞKUR'un sitesine ya da İŞKUR müracaat merkezlerine gidebilirsiniz.
www.iskur.gov.tr