Türkiye’nin önemli süper market zincirlerinden olan BİM tarafından yapılan açıklamada 2020 yılı içerisinde dev personel alımı gerçekleştirileceği açıklandı. Buna göre yurt dışı genelinde farklı ülkeler için gerçekleştirilecek olan alıma ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer alıyor.

Türkiye Geneli 8 Binden Fazla Mağaza Var

BİM tarafından yapılan açıklamada Türkiye ve yurt dışı genelinde 8 bin mağaza sayısını aşan BİM, 2019 yılından itibaren 3 bin 785 kişiye yeni iş olanağı sağlamış bulunuyor. Milliyet Gazetesinin haberine göre BİM toplam istihdamını konsolide bazda 51 bin 765 kişiye çıkartmış olmakla birlikte yurt dışı faaliyetlerine de hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda BİM, Fas'ta 55, Mısır'da ise 20 yeni mağaza açmış ve bu doğrultuda geçtiğimiz yıl Fas'ta 497, Mısır'da ise 320 mağaza ile sezonu kapatmış bulunuyor. BİM, bu iki ülkede toplam 4 bin 700 çalışan istihdam ediyor.

Yurt Dışı Alımları Olacak

BİM tarafından ayrıca yapılan açıklamada 2020 yılı hedeflerini ise '5 bin kişiyi istihdam ve 1 milyar TL yatırım' şeklindeki mottosuna ulaşmak için faaliyetlere başlayacağını ifade etti. Sadece ülkede değil aynı zamanda yurt dışında da istihdam olanağı sunan BİM, Perakendenin Küresel Gücü 2020' raporunda farklı ülkeleri geride bırakarak 157. Sırada ter almayı başardı.

BİM İdari Personel Alımı

BİM tarafından gerçekleştirilen personel alımlarında ayrıca idari personel alımı da gerçekleştirilmekte olup adaylar BİM Kariyer sayfası üzerinden online olarak başvuru yapabilmektedir. Başta danışma görevlisi, kalite güvence asistanı, ihtiyaç asistanı, stok yetkilisi olmak üzere farklı idari kadrolarda gerçekleştirilen alım ilanlarına ulaşmak ve başvuru şartlarına göre online başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız.

www.bim.com.tr/Categories/629/bim-de-kariyer.aspx